Taverna Hotel Iliri

Miresevini ne Dardhe PRENOTONI

Shijoni Qendrimin tuaj ne Taverna Hotel Iliri

Ambjenti i rehatshem e familjar do ta beje çlodhjen tuaj shume te kendshme PRENOTONI

Taverna jone, kuzhina dardhare

Provoni specialitetet tona dhe kur te ngopeni, merrjani kenges me kitare!!! PRENOTONI

Gatimet tona, tradicionale, te shijshme

Shijoni gatimet tona, te prezantuara ne menyre kreative, me nje shije unike PRENOTONI

Komforti i dhomave te hotelit

Dhomat tona ju presin per tu rehatuar neteve e per tu zgjuar me kengen e zogjve ne mengjez PRENOTONI

 

TAVERNA HOTEL ILIRI

Ne zemer te fshatit Dardhe, ne nje skenar te paperseritshem ndodhet Taverna Hotel Iliri, nje shembull i mikpritjes dhe kuzhines karakteristike dardhare. E hapur qe ne  vitin 2007,  ajo ju fton te shijoni qendrimin tuaj ne Dardhe nepermjet nje ambjenti te ngrohte e familjar, nje kuzhine te karakterizuar nga prodhimet e fresketa te zones si dhe u jep mundesine te gjithe pushuesve, turisteve apo ekskursionisteve te njohin kete parajse te vogel e te rralle natyrore dhe kulturore. Taverna Hotel Iliri eshte nje pasqyre, nje ekspozite e vogel e te  gjithe veçantive e bukurive te Dardhes, por edhe nje pike veshtrimi ideale drejt nje peisazhi mahnites.

Prenotoni